Nakon sastanaka sa Čovićem odlazi iz Mostara

Dodik neće ići na manifestaciju "Večernjakov pečat" VIDEO

  • 22.05.2019. 19:07

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik doputovao je u Mostar, gdje je razgovarao sa predstavnicima Gradskog odbora Srpskog prosvjetnog i kulturnog društva "Prosvjeta" o pokroviteljstvu 100. "Šantićevih večeri poezije", kao i o položaju Srba u Federaciji BiH.

Sastanak se održavao u Vladičanskom dvoru. 

U nastavku posjete Mostaru Dodik, koji je i lider SNSD-a, će razgovarati i sa predsjednikom HDZ-a BiH Draganom Čovićem. 

Očekuje se da će biti riječi o formiranju vlasti na nivou BiH, o čemu je Čović juče razgovarao sa liderom SDA Bakirom Izetbegovićem. 

Dodik je trebao večeras od 20.20 časova da prisustvuje 18. manifestaciji "Večernjakov pečat", koja će biti održana u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače, ali je rekao da neće ići na tu manifestaciju.

"Na pečatu neću biti jer se navodno obilježava i svečanost povodom primanja BiH u UN, ja to ne podržavam", rekao je Dodik.

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:45 Серија: Ко те шиша (12+)

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Ел Чапо (16+)

    *Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок