Zamjenik ministra odbrane

Goganović: Svi koji prizivaju pad Dodika dožive svoj politički pad

  • Извор: АТВ
  • 19.03.2023. 22:41

Zamjenik ministra odbrane BiH u Savjetu ministara Aleksandar Goganović kaže za ATV da su izjave aktuelnog ministra Zukana Heleza o padu predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika nepotrebne i nekorektne i da su svi oni koji su prizivali pad lidera SNSD-a doživjeli svoj politički pad.

"Kada govorimo o podacima o kojima govori ministar odbrane, rekao bih da prvo na nivou BiH ne postoji vojno-obavještajna agencija. Tako da mi nije jasno o kojim podacima Helez govori. Imamo potpisan ugovor s OBA-om oko prikupljanja podataka, ali bih napomenuo da je po Zakonu o zaštiti podataka strogo zabranjeno iznositi takve podatke u javnost", kaže Goganović.

On napominje da je njegovo mišljenje da su sve ovo spekulacije Heleza koji želi da skrene pažnju sa problema njegove koalicije na druge stvari.

"Helez je govorio i zašto je smijenjen Mehmedagić, a sada on radi istu stvar. Plašim se da će se i Helez naći na istoj listi. Napomenuo bih da to gospodin Helez i ostali sve ovo rade zato što imaju problema unutar svoje koalicije. Imaju problema sa SDA i DF-om i ne žele da se u javnosti govori o tome, nego idu po nekoj matrici da je najbolje napadati predsjednika Republike Srpske", kaže Goganović.