Живот породице Исак

Холивудска драма Раме Исака за бх. тржиште

  • Извор: АТВ
  • 20.02.2024. 19:13

Холивудска драма за бх. тржиште, овако грађани у Српској, али и другом ентитету описују живот породице Исак. Од самог доласка Раме Исака на позицију федералног министра унутрашњих послова за њега се вежу скандали и живот који више приличи инфлуенсеру, него министру. Активни профили на друштвеним мрежама са хиљадама пратиоца, снимање вожњи хеликоптером, службеним аутомобилима, као и poze у стилу популарне серије „Пики Блајндерс“. Међу посљедњим објавама Раме Исака је и она гдје је био у друштву садашњег тиктокера, а некадашњег осуђеног криминалца који је затворску казну служио у зеничком затвору.

"Колико смо ниско пали кад ови ликови и њима слични обављају јавне функције", "Топ листа надреалиста", "Стварно смо бескичмењаци шта допуштамо", "Кад ће у задругу, зна ли се шта", "Рамо Исак запослио мачка као пса чувара" - ово су само неки од коментара, али Раму то и не брине. Он каже тиме стиче само популарност. Као да не схвата одговорност функције на коју је постављен. 

"Раде ми само промоцију и рекламу, јер видим лијепа слика је стављена, 90% људи медијима гледа слику и не чита доле текстове", каже кратко Рамо Исак. 

Из Српске му поручују да се политичка каријера не гради на естрадизацији и бомбастичним изјавама. Подсјећају на једну од Исакових изјава како ће он хапсити предсједника Републике, што нити је у његовој надлежности нити има законско упориште. 

"Такви политичари играју једну епизоду и након те епизоде они престану више бити занимљиви људима који су их потенцијално бирали или давали своје гласове. Мјерило сигурно сваког политичара, ја говорим и о себи, али и сигурно свим својим колегама унутар СНСД-а јесте да оставимо дјела иза себе", каже Милорад Којић, посланик у ПД ПД БиХ.

Могао би Рамо да дође у Српску и научи како се гради успјешна, дугогодишња политичка каријера или да се званично почне бавити ријалити емисијама, јер очигледно, кажу, ништа друго и не зна да ради.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 07:00 Свет пољопривреде (Р)

    Пољопривредна емисија дугогодишње традиције доноси провјерене информације знања и искуства која интересују сваког пољопривредника.

  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 10:30 Аутошоп магазин

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина