Посланик СНСД-а у ПД ПС БиХ

Којић за АТВ: Ни ОХР ни Тривићка не разумију поруку билборда "Граница постоји"

  • Извор: АТВ
  • 18.09.2023. 17:19

Канцеларија ОХР-а објавила је саопштење поводом билборда у Републици Српској "Граница постоји", а након што је Јелена Тривић гостујући на федералној телевизији поручила да је све то плаши.

"Очигледно је да ОХР, али нажалост ни Јелена Тривић не разумије поруке које се шаљу свима онима који желе да у потпуности нестане Република Српска. Да ли су се запитали и да порука на билборду "Граница постоји", може да значи да је доста свих оних који покушавају кроз своје дјеловање да одузму сва Уставом загарантована права Републике Српске, да им поручујемо да постоји граница и да не дамо Републику Српску", каже за АТВ Милорад Којић, посланик СНСД-а у ПД ПС БиХ.

"Али исто тако међуентитетска линија је граница Републике Српске и Федерације БиХ и то је апсолутно неспорно, па очигледно знајући то Бошњаци желе да уклоне табле добро дошли у Републику Српску. Разумљиви су ставови ОХР-а и да су усмјерени против Републике Српске, али је не разумљиво да неки домаћи политичари не разумију јасну поруку “граница постоји”, истиче Којић.

Иако ови билборди стоје данима на подручју Републике Српске, ОХР је издао саопштење путем друштвених мрежа тек након што је пресједница Народног фронта Јелена Тривић рекла да је видјела билборд и да ју је то уплашило.

Пратите нас и путем Вибера

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    ''Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    ''Колико знате о онима који живе под будним оком јавности?Знате ли о чему маштају, шта су све прошли, у чему уживају, шта раде када су потпуно сами? Које тајне су спремни да открију? Колико су спремни да се оголе?