Član Predsjedništva SNSD-a

Košarac: Bećirović - mjerna jedinica za zlobnost

  • Извор: СРНА
  • 01.08.2023. 14:36

Član Predsjedništva SNSD-a Staša Košarac izjavio je da je član Predsjedništva BiH Denis Bećirović postao "mjerna jedinica za zlobu i zluradost", nakon što je od zemalja EU zatražio da uvedu sankcije političarima iz Republike Srpske.

Košarac je rekao da je on oličenje najradikalnijeg krila SDA, slijepo zagledanog u Aliju Izetbegovića i "Islamsku deklaraciju".

"Denis izgara u vječitoj težnji da se dodvori nasljedniku Bakiru, a ulazna karta su mu isključivost i mržnja prema Republici Srpskoj i svemu što je srpsko", objavio je Košarac na "Instagramu".

Prema njegovim riječima, svaki pristojan čovjek grozi se od Bećirovićevih "notornih laži i suludih interpertacija", a izuzetak nije ni današnji komentar na američke sankcije.

"Uporne laži Bećirovića nikada neće postati istina, ma koliko ih puta kao papagaj ponavljao. Rat je u njegovoj ostrašćenoj glavi i glavama njegovih političkih uzora koji podrivaju Dejtonski sporazum i prijete ugrožavanju mira. Okanite se ćoravog posla", poručio je Košarac.


Udes na tranzitu u Banjaluci, saobraćaj usporen

Udes na tranzitu u Banjaluci, saobraćaj usporen

On je istakao da su predsjednik Srpske Milorad Dodik i rukovodstvo Republike Srpske izborna volja srpskog naroda.

"To ću 100 puta ponoviti, jer je istina! BiH će biti onoliko koliko poštujete Republiku Srpsku, srpski narod i njegovu izbornu volju. Ako niste spremni da to prihvatite... Nećemo vam smetati!", poručio je Košarac.

Bećirović je danas i od zemalja EU zatražio da uvedu sankcije političarima iz Republike Srpske, nakon što su to uradile SAD i Velika Britanija, sa obrazloženjem da "ugrožavaju nezavisnost, suverenitet i teritorijalni integritet BiH i podrivaju Dejtonski sporazum".

Пратите нас и путем Вибера