Ne bira riječi

Mektić se sa neistomišljenicima obračunava psovkama i uvredama

  • 29.09.2019. 16:04

"Glupson", "krkan", "budaletina" samo su neki od izraza koje svakodnevno na Tviteru koristi ministar bezbjednosti u tehničkom mandatu Dragan Mektić.

Mektić u svojim obračunima sa neistomišljenicima na ovoj društvenoj mreži ne bježi od psovki i uvreda pa komentari ministra u tehničkom mandati često prelaze sve granice pristojnog.

 

Ovakav način javnog nastupa, iako on bio na privatnom profilu ne priliči čovjeku koji obavlja funkciju ministara bezbjednosti (u tehničkom mandatu), a još je i poslanik u PD PS BiH.

 

On se na Tviteru hvali i kaže da je dobio oko 28.000 ličnih glasova na prethodnim izborima, ali pitanje koje se postavlja je da li birači koji su dali svoj glas Mektiću žele da on na društvenim mrežama piše riječi kao što su "nap**i", "kr**u", "j**e", te da vrijeđa ljude, pritom ne birajući riječi.

 

Mektićev način ophođenja na Tviteru postao je i sve vulgarniji, a to je posebno vidljivo u posljednjim danima, kada se pored "standardnih" meta, kao što su SNSD i Milorad Dodik, obrušio na Nenada Stevandića kojem je uputio niz uvreda.

Njegovih "komplimenata" nisu pošteđeni ni mediji, kao ni korisnici ove društvene mreže koji upute bilo kakvu kritiku, a imao je i svoj komentar i na sastanak predstavnika parlamentarnih partija iz Srpske sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem koji je održan u Beogradu.

Mektića trenutno ga prati više od 4.800 osoba.

Тагови:
  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 Наша Српска (Р)

    ''Сваког понедјељка у 18 часова и 20 минута у емисији 'Наша Српска' погледајте актуелне теме из привреде, туризма, здравља, културе и спорта из свих крајева наше земље.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)