Savjet ministara BiH

Milion maraka za sanaciju posljedica zemljotresa u Berkovićima

  • Извор: АТВ
  • 30.12.2022. 12:41

Savjet ministara BiH, na prijedlog Ministarstva bezbjednosti, donijelo je Odluku o izdvajanju 1.000.000 KM za pomoć i podršku u saniranju posljedica razornog zemljotresa u opštini Berkovići.

Ovom odlukom provodi se zaključak Predsjedništva BiH sa 27. redovne sjednice.

Opština Berkovići obavezana je da dostavi izvještaj o utrošku sredstava Ministarstvu bezbjednosti BiH.

Savjet ministara donio je Odluku o preraspodjeli sredstava iz budžeta Ministarstva za ljudska prava i izbjeglice BiH u budžet Fonda za povratak BiH.

Ovom odlukom odobrava se preraspodjela sredstava iz budžeta Ministarstva za ljudska prava i izbjeglice BiH zа 2022. godinu, iz granta "Finansiranje prava iz Aneksa VII Dejtonskog mirovnog sporazuma“ u iznosu 2.000.000 KM, u budžet Fonda zа povratak BiH.

Ova sredstva biće u funkciji realizacije projekata za ostvarivanje prava iz Aneksa VII Dejtonskog mirovnog sporazuma, koje odobri Komisija za izbjeglice i raseljena lica Bosne i Hercegovine.

Ranije su Ministarstvo za ljudska prava i izbjeglice BiH, Federalno ministarstvo raseljenih osoba i izbjeglica, Republički sekretarijat zа raseljena lica i migracije Republike Srpske, Vlada Brčko Distrikta BiH i Fond za povratak BiH potpisali Sporazum о udruživanju i načinu realizacije sredstava za ostvarivanje prava iz Aneksa VII.


  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (Р) (12+)

    ''''''''''''Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.