Ministar komunikacija i transporta u Savjetu ministara

Mitrović imenovao komisiju povodom istrage pada aviona na Kozari

  • 13.12.2020. 17:45

Ministar komunikacija i transporta u Savjetu ministara Vojin Mitrović imenovao je četveročlanu komisiju povodom istrage pada sportskog aviona na području Kozare u četvrtak, 10. decembra.

Na čelu komisije je glavni istražilac Salko Begić, saopšteno je iz ovog ministartva.

Iz Ministarstva su naveli da će redovno izvještavati javnost o napretku istrage.

Mitrović je komisiju imenovao u skladu sa članom 108. Zakona o vazduhoplovstvu BiH.

Sportski avion srušio se u četvratak na području Kozare, a prevozio je vakcine za lisice.

Poginuli su pilot i operater čija su tijela nađena na mjestu nesreće, odakle su prevezena u Zavod za sudsku medicinu u Banjaluci gdje će sutra biti obavljena obdukcija.

Policija iz Gradiške juče je uz saglasnost dežurnog tužioca Tužilaštva BiH izvršila uviđaj na mjestu pada aviona na lokalitetu Crna Lokva, ali bez komisije za istraživanje vazduhopolovnih udesa, jer nije bila formirana.

  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.