Poslanik DNS-a u PD PS BiH

Nešić: Izmijeniti Poslovnik zbog hitnog reagovanja

  • 27.04.2020. 11:53

Poslanik DNS-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Nenad Nešić izrazio je očekivanje da će biti usvojene izmjene Poslovnika o radu ovog doma, da bi parlament u situacijama, poput epidemije i velikih prirodnih nepogoda, kada ne može da zasjeda, mogao da hitno reaguje i donese mjere iz svoje nadležnosti.

"Ovo nije nikakvo političko pitanje, već isključivo tehničko", rekao je Srni Nešić.

Zahtjev predsjedavajućeg Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Nebojše Radmanovića i njegovih zamjenika Borjane Krišto i Denisa Zvizdića za razmatranje Prijedloga dopuna Poslovnika Predstavničkog doma po hitnom postupku jedina je tačka sutrašnje šeste hitne sjednice Predstavničkog doma, a riječ je o otvaranju mogućnosti za onlajn održavanje sjednica ovog doma.

Iz parlamenta BiH najavljeno je da će ova sjednica biti održana u velikoj sali Parlamentarne skupštine BiH sa početkom u 12.00 časova.

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (Р) (12+)

    ''''''''''''Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Микродржава: Малта, документарни програм (Р)

    'Микродржава: Малта, документарни програм (Р)

  • 13:15 Аграр (Р)

    ''Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде, теме посвећене домаћим производима, узгоју воћа и поврћа, ратарству и сточарству, као и мноштво злата вриједних савјета, те приче о вриједним пољопривредницима, домаћинима, и плодовима њиховог рада