Ministar bezbjednosti BiH

Nešić uputio telegram saučešća Gašiću

  • Извор: АТВ
  • 03.05.2023. 11:14

Ministar bezbjednosti BiH Nenad Nešić uputio je saučešće ministru unutrašnjih poslova Srbije Bratislavu Gašiću povodom tragičnog masakra u osnovnoj školi u Beogradu.

"U ime Ministarstva bezbjednosti BiH i u svoje ime izražavam najiskrenije saučešće porodicama stradalih učenika i uposlenika škole, građanima Beograda i Republike Srbije i Vama, zbog tragičnog napada i žrtava u školi u Beogradu“, navedeno je u telegramu saučešća. 

Pogledajte kako je izgledalo hapšenje osumnjičenog za masakr u školi

Pogledajte kako je izgledalo hapšenje osumnjičenog za masakr u školi

Ovaj bezrazložni napad, dodao je Nešić, odnio je mnoge nedužne živote i uzrokovao tugu mnogih porodica, naroda Srbije i brojnih vaših prijatelja u Republici Srpskoj i BiH.

Učenica koja je preživjela krvavi pir:

Učenica koja je preživjela krvavi pir: "Vidjela sam obezbjeđenje kako pada, mislila sam - bacaju petarde"

"Dijelimo i ovu bol sa Vama i stojimo uz narod Srbije u ovim bolnim i tužnim trenucima. Stojimo i na raspolaganju i za svaki vid pomoći i saradnju u ovom i drugim bezbjednosnim izazovima i prijetnjama. Molimo da prenesete naše želje za brzi oporavak povrijeđenih učenika i uposlenika škole. Cijenjeni ministre Gašiću, molim Vas primite izraze mog poštovanja“, navedeno je u saopštenju.

Pratite nas i putem Vibera

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Наша Српска (Р)

    ''Емисија 'Наша Српска' доносе актуелне теме из привреде, туризма, здравља, културе и спорта из свих крајева наше земље.