Делегат у Клубу српског народа

Новаковић Бурсаћ: У ФБиХ влада масовна антируска хистерија

  • Извор: РТРС
  • 28.11.2023. 08:36

У ФБиХ влада масовна антируска хистерија, рекла је Сњежана Новаковић Бурсаћ, делегат у Клубу српског народа у Дому народа Парламентарне скупштине БиХ коментаришући тврдње министра одбране Зукана Хелеза да се код Рогатице обучавају руско-српске паравојне формације.

- Наравно да је на ту хистерију реаговала Република Српска, и по Уставу, али и по универзалном смислу правде који је на нашој страни - наглашава Новаковић Бурсаћ.

Она истиче да је Зукан Хелез незналица, који је ишао брутално али у доброј медијској припреми.

Није свеједно када нешто износи министар одбране, а њему је то сервирано да изјави нешто бомбастично, очекујући реакције прије свега међународног фактора. Вијести се брзо пласирају, трају кратко, али могу да послуже као упаљач за неке циљеве - истакла је Новаковић Бурсаћ. 

Коментарисала је и именовању Гојка Кнежевић за начелника Заједничког штаба Оружаних снага БиХ.

- Сједница је без потребе трајала пет сати. Свако именовање на позицију за коју бошњачка страна сматра да су њихове, имате неку врсту рововске борбе. Под притиском аргумената, након неколико сати трајања сједнице и неколико пауза донијета је одлука. Много је нелогичности у процедурама. Борба је, али све вам је тако у Сарајеву - поручила је Новаковић Бурсаћ.

Пратите нас и путем Вибера

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Наша Српска

    Наша Српска

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.