Хапшења и претреси

Огласило се Тужилаштво БиХ о великој акцији у три града

  • Извор: Аваз
  • 22.04.2024. 11:15

Тужилаштво БиХ саопштило је да се данашња хапшења и претреси врше на више десетина локација у Сарајеву, Зеници и Мостару и да су мета акције више осумњичених физичких и правних особа, те да су међу ухапшени и високи функционери полицијских агенција и институција за провођење закона.

"У оквиру предмета прикупљени су докази из криптованих апликација", саопштено је из Тужилаштва БиХ, преноси Аваз.

Овај медији наводи да су активности усмјерене на процесуирање особа осумњичених за организирани криминал, неовлаштен промет великих количина дрога, прање новца и друга повезана кривична д‌јела.

СИПА и МУП КС претресају у Сарајеву, познато ко је мета

СИПА и МУП КС претресају у Сарајеву, познато ко је мета

"У активностима које се проводе, међународну подршку су пружили ФБИ, ДЕА и Еуропол", додају.

Са поступајућим тужиоцем и стручним особљем Тужилаштва БиХ у реализацији активности суд‌јелују МУП Кантона Сарајево, Државна агенција за истраге и заштиту (СИПА), ОБА БиХ а подршку на терену пружају полиција МУП-а ЗДК и МУП-а ХНК.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм