Predsjednik DNS-a

Pavić: Tegeltija u prvi plan da stavi ekonomiju

  • 19.11.2019. 15:27

Predsjednik DNS-a Marko Pavić čestitao je danas Zoranu Tegeltiji imenovanje na dužnost predsjedavajućeg Savjeta ministara i poželio mu da uspješno radi u interesu Republike Srpske.

"Pozivam ga da pokuša da ekonomiju stavi u prvi plan svojih aktivnosti u naredne tri godine", poručio je Pavić.

On je istakao da DNS smatra da je ovo imenovanje trebalo da se desi daleko ranije, a Tegeltija da odavno radi kao predsjedavajući Savjeta ministara.

"Nepotrebno smo gubili vrijeme i stvarali tenzije jer onaj ko ima većinu u parlamentu logično je da formira Savjet ministara BiH", kaže Pavić.

Predsjedništvo BiH je na vanrednoj sjednici imenovalo Zorana Tegeltiju za predsjedavajućeg Savjeta ministara, a odluka će biti dostavljena u dalju proceduru nadležnoj komisiji Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH.
 

  • 16:40 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

    ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (Р) (12+)

    Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Емисија: На ивици терена (Р)

    Наши 'златни момци' Андреј Кнежевић и Иван Драгичевић упознаће вас са искуствима играча, њиховим циљевима, жељама, и приближити вам живот великих српских спортиста који су се већ уписали у историју највећих европских клубова.

  • 18:20 Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем

    ‘Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем’ преглед је седмице са пажљиво одабраним актуелним темама, коментарима, саговорницима и занимљивим приступом најважнијим информацијама из земље, региона и свијета.