"Не заслужује ни да га погледам"

Погледајте како је Сања Вулић изигнорисала Кристијана Шмита 

  • Извор: Глас Српске
  • 15.12.2023. 15:33

Сања Вулић, шеф Клуба посланика СНСД-а у Парламентарној скупштини БиХ није жељела да се рукује са Кристијаном Шмитом, на божићном пријему који је организовала предсједавајућа Савјета министара БиХ Борјана Кришто.

Вулићева је за "Глас“ рекла да Шмит "није вриједан да са њом дијели исту просторију“.

"Туриста Кристијан Шмит пришао је мучки и поздравио Српског члана предсједништва Жељку Цвијановић, кренуо је да ме поздрави што нисам дозволила, он се окренуо и отишао. Сматрам да неко ко је насљедник нацистичке политике и ко заговара уништавање Републике Српске не заслужује ни да га погледам, није вриједан ни да дијелимо исту просторију, а камоли да га поздравим и да било шта причам с њим", поручила је Вулићева.

Подсјетимо, Кристијан Шмит у четвртак навече пресрео је српског члана Предсједништва БиХ Жељку Цвијановић како би се руковао с њом и искористио прилику да пред камерама представи као да се састао с њом.

Цвијановићева је на Шмитово пресретање поступила пристојно и дипломатски, али је поручила да њена пристојност не значи да је Шмит високи представник.

"Није баш претјерано срдачно, али да се мало нашалим, рекла бих да је господин Шмит искористио прилику да се са мном слика пред камерама, пошто нису уродили плодом његови напори за одржавање састанка. Зато је искористио божићни пријем госпође (предсједавајуће Савјета министара Борјане) Кришто, очигледно унапријед припремивши и сценарио и камере и фотоапарате", поручила је Цвијановићева.


Пратите нас и путем Вибера

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (Р) (12+)

    ''''''''''''Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.