KЦУС

Покренута процедура за смјену Себије Изетбеговић

  • 30.10.2023. 19:49

Управни одбор Kлиничког центра Универзитета у Сарајеву /KЦУС/ покренуо је данас процедуру за смјену директора ове здравствене установе Себије Изетбеговић.

Изетбеговићева има рок од осам дана за улагање жалбе, након чега ће Управи одбор KЦУС-а на наредној сједници донијети коначну одлуку о њеној смјени.

"Чекамо изјашњавање Изетбеговићеве, а ако га не буде онда ћемо у складу са законом доносити одговарајуће одлуке", рекао је члан Управног одбора KЦУС-а Драган Стевановић новинарима након сједнице Управног одбора.

Он је додао је и да није потребна претходна сагласност федералног Министра здравства о смјени, уколико до ње дође, те да ће он бити информисан, преносе федерални медији.

Влада Kантона Сарајево је прије неколико седмица упутила захтјев Влади Федерације БиХ за смјену Себије Изетбеговић, јер како су навели, више не испуњава услове за директора пошто је остала без академских звања.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.