Савјет министара БиХ

Пред министрима измјене Закона о ВСТС

  • Извор: СРНА
  • 28.12.2023. 07:42

Савјет министара требао би да на данашњој сједници разматра Нацрт закона о измјенама и допунама Закона о Високом судском и тужилачком савјету /ВСТС/ БиХ.

Према предложеном дневном реду, пред министрима ће се наћи и Нацрт закона о измјенама и допунама Закона о Агенцији за пружање услуга у ваздушној пловидби БиХ, као и приједлози одлука о оснивању комисије за границу БиХ, те оснивању радне групе за израду нацрта закона о деминирању у БиХ, као и извјештај о извршењу буџета институција БиХ и међународних обавеза од јануара до септембра ове године. 

Пред министрима ће се наћи и ранг-листа успјешних кандидата за избор замјеника директора Агенције за форензичка испитивања и вјештачења, информација о стању у области миграција у БиХ за девет мјесеци ове године, информација о плану конкретних мјера за ублажавање мигрантске кризе, те стратешки оквир за реформу сектора правде у БиХ за период од 2023. до 2027. године. 

Сједница је заказана за 12.30 часова.


Пратите нас и путем Вибера

  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм