Нема краја бахатости

Рамо Исак и два сина у посјету Сребреници отишли са пет службених возила

  • Извор: Агенције
  • 27.04.2024. 12:16

Федерални министар полиције Рамо Исак не престаје шокирати јавност својим кабадахијским понашањем, али и приватним фотографијама и снимцима које скоро па свакодневно објављује на друштвеним мрежама, а на којима “промовише” расипност и бахатост.

Након фотографија на којима са синовима позира у теретани, паркирања службеног возила на трамвајским шинама, видеа његовог лета хеликоптером који је изазвао бројне критике и буру на друштвеним мрежама, министар је отишао корак даље и показао да може још бахатије.

На друштвеним мрежама је, наиме, освануо видео на којем Исак у пратњи своје двојице синова иде у посјету Сребреници и то ни мање ни више него са пет службених возила.

Федерални министар позива на скуп: Исак наставља са провокацијама

Федерални министар позива на скуп: Исак наставља са провокацијама

Исак и синови – Русмир Исак, који је директор КПЗ Зеница и Арнел Исак, посланик у федералном парламенту, током јучерашње посјете меморијалном центру Сребреница, ишли су службеним возилима под ротацијама, што су све забиљежили камером и објавили на ТикТоку.

Претходно је из МУП ФБиХ послано саопштење јавности у којем се наводи да је Рамо Исак посјетио меморијални центар у Сребреници гдје је са потпредсједником Српске, Ћамилом Дураковићем “клањао џума-намаз”, а претходно је у Коњевић Пољу посјетио Фату Орловић.

Без обзира на ово званично саопштење, посјета Исака и његових синова Сребреници може се сматрати полуприватном, а не службеном.

Тиме не само што су злоупотребили свој положај па су службена возила користили у приватне сврхе, већ су показали и своју бахатост јер им није пало на памет да иду једним возило, већ им је требало пет, пише Српскаинфо.

Исак и синови су, иначе, често под лупом јавности, због свог раскалашног понашања.

Према подацима ЦИН породица Исак живи луксузним животом, а њихова имовина процјењује се на више од 18 милиона КМ.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    ''Колико знате о онима који живе под будним оком јавности?Знате ли о чему маштају, шта су све прошли, у чему уживају, шта раде када су потпуно сами? Које тајне су спремни да открију? Колико су спремни да се оголе?

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:45 Серија: Ко те шиша (12+)

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.