Бивши директор КЦУС-а

Себија први пут у животу пунила паприке па извријеђала Конаковића

  • Извор: Агенције
  • 28.11.2023. 21:40

Себија Изетбеговић, смијењени генерални директор Клиничког центра Универзитета у Сарајеву (КЦУС) огласила се данас на друштвеним мрежама.

Уз фотографију пуњених паприка у рерни, послала је поруку и жестоку критику шефу Народа и правде и државном министру спољних послова Елмедину Конаковићу. 

"Данас сам први пут у животу филовала паприке сједећи јер ме боли нога. Тако филујем паприке и баш размишљам како да објасним наставнику физичког са фалш дипломом колико је напредовала струка у КЦУС у задњих 8 година? Тешко, али шта могу? Завршим паприке, ставим у рерну и поново прочитам инспекцијски налаз о његовом упису, студирању, шупљирању, дуплом уписивању истог предмета, прескакању година и семестара, разним малверзацијама, па дипломира па тек онда студира - има тога 52 стране, као научна фантастика или нека тежа зафрканција", написала је она на Фејсбуку и додала:


Потпуно огољене лажи Зукана Хелеза

Потпуно огољене лажи Зукана Хелеза

"Најбољи инспектор за Високо образовање у КС направио прецизан извјештај који неспорно доказује да Дино није регуларно стекао диплому. Е тај Дино, који није могао регуларно ДИФ или ФАСТО завршити без муљаже, нешто пита о напретку струке, спомиње лажи и страх у КЦУС".

Она је наставила са увредама.

"Тај исподпросјечни импровизатор, покушај кошаркаша, пропали гранапџија, пропали угоститељ, пропали премијер КС, љубитељ плазма телевизора у власништву Зетре, тај који рече да је био на 'првој линији борбе' дуже него што је рат уопште трајао, није неко коме би требало било шта објашњавати јер худник мисли да све зна", написала је Изетбеговићева.

"У свом статусу свашта је нешто надробио, налагао, рекло би се да има неку тешку фрустрацију, што и није чудо. Откад се јадник мучи да ме смијени само Бог драги зна каква је патња и тегоба у његовој глави годинама, а ја ево дођох до краја мандата и то са врхунским резултатима. Спомињао је да 'Себију не може ни НАТО смијенити. Она има 5000 камиказа који су спремни да се разнесу због ње', ваљда се њему то приказивало у његовој немоћи. Не дао Бог никоме такве муке и кошмаре", наставила је у истом ритму.


Човић: У наредним данима ћемо направити снажан искорак у вези изборног закона

Човић: У наредним данима ћемо направити снажан искорак у вези изборног закона

"Али, у том свем лупетању једну је истину казао. Користила сам 'везу'. Признајем. Прије неких 6 година, на свечаној вечери у Анкари, [турски] предсједник Ердоган упита: 'Себија, како ти могу помоћи, сваки дан свједочимо нападима на тебе' - а ја брзо искористим 'везу' и кажем у једном даху: помозите ми да направим клинику за хематологију и хематоонкологију јер ми болесници бораве у згради старој 100 година, примају цитостатску терапију лежећи и у ходницима, стропови пропадају, жене и мушкарци у истим собама, то је понижавајуће и нехумано и за болеснике а и за упосленике'. Искористим 'везу'. Све вријеме предсједникова супруга Емине држала ме за руку и пружала подршку. Позваше директора Тика и све договорисмо", закључила је она.

Пратите нас и путем Вибера