Savjetnik srpskog člana Predsjedništva

Simić: Bernar Anri Levi je manipulator i filozof profiter

  • 02.05.2019. 14:28

Francuski filozof Bernar Anri Levi jedan je od najvećih manipulatora i foliranata današnjice kojeg proglašavaju najuticajnijim i najangažovanijim intelektualcem jedino u Sarajevu, Prištini i gdje god treba govoriti protiv Srba, izjavio je Srni savjetnik srpskog člana Predsjedništva BiH Pero Simić.

"Tako su ovih dana Televizija N1 i Amir Zukić u emisiji Presing ugostili ovog bogataša koji za dobre pare mijenja mišljenja i stavove po želji onih koji ga dobro plate ili ga promovišu", istakao je Simić.

On je naglasio da su "Levijeve nebulozne uvrede na račun srpskog člana i predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Milorada Dodika u intervju za N1 svojstvene samo onima kod kojih su ustanovljeni simptomi poodmakle šizoparanoje".

"S obzirom na to da Republika Srpska nije izrazila spremnost da preko posrednika da nekoliko stotina hiljada evra Leviju za njegovu predstavu "Luking for Jurop", koja bi se prikazala u Banjaluci, jer ima preče obaveze, izloženi smo njegovim skandaloznim uvredama koje je izrekao na N1", istakao je Simić.

On je rekao da o "halucinacijama ovog francuskog foliranta, filozofa profitera, kojeg je podržavao Bernar Kušner, najbolje govori obmana građana BiH koju je iskazao u emisiji kod Amira Zukića, obećavajući prenošenje nekih evropskih institucija iz Brisela u Sarajevo".

"Sve je to priča za malu djecu "velikog filozofa". I kao što dobro reče Emir Kusturica - "On vam je maligni narcis"", istakao je Simić.

Тагови: