Сарајево

Смрди у ЦИК-у БиХ - дословно

  • Извор: Независне
  • 22.02.2024. 16:25

Секретаријат Централне изборне комисије обавијестио је Службу за заједничке послове о неусловности сале у којој се одржавају сједнице Централне изборне комисије.

Вања Бјелица Прутина, члан Централне изборне комисије, рекла је да сала у којој одржавају колегијуме и сједнице није погодна за рад и сједење у њој због врло неугодног мириса који се шири.

"Да ли је у питању неки глодар који је умро иза ових зидова, заиста не знам. Или је у питању нека вода која тече или изљев канализације? Не знам. Нећу да улазим у те разлоге. Средина је врло нездрава, овдје је немогуће сједити, а ми овдје одржавамо колегијуме, сједимо сатима. Молим вас да ради дигнитета ове институције обезбједите нормалне услове за рад, не тражимо луксуз од сале. Ако немамо због привременог финансирања средстава за адаптацију, онда да одржавамо колегијуме и сједнице у канцеларији предсједнице, онда то не можемо због стрима. Али сједити овдје у оваквом ваздуху у затвореном сатима, мени је то несхватљиво за једну државну институцију", рекла је Бјелица Прутина, пише портал "Независне".

Њу је подржао и Жељко Баклар, такође члан Централне изборне комисије БиХ, а судећи по дискусијама на самој сједници, о проблему смрада и неусловности просторија Централне изборне комисије БиХ било је ријечи и на Колегијуму Централне изборне комисије. 

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 12:15 Аутошоп магазин (Р)

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 12:40 Емисија: Народ прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић.

  • 13:10 Емисија: Енерго клуб (Р)

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 13:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.