Livanjski kanton

Špirić: HDZ BiH partner SNSD-u u formiranju kantonalne vlasti

  • 02.05.2020. 18:08

Potpredsjednik SNSD-a Nikola Špirić izjavio je da im je partner u formiranju vlasti u Livanjskom kantonu HDZ BiH, a ne HDZ 1990.

"Poručujem da su partneri SNSD-u u formiranju vlasti u Livanjskom kantonu HDZ BiH i SDA, a ni u kom slučaju HDZ 1990 niti oni koji su isključeni iz HDZ-a BiH", rekao je Špirić Srni povodom političkih previranja u kantonu gdje već dvije godine Vlada funkcioniše u tehničkom mandatu.

Špirić je istakao da SNSD učestvuje u tom sazivu, te se nada da će tako i ostati.

"SNSD je jaka politička partija i mi ne želimo da učestvujemo u formiranju vlasti sa onima koji nemaju snagu", dodao je Špirić.

On je pozvao sve one koji su, kako je naveo, istinski uz SNSD da prate stavove ove stranke, jer će u suprotnom snositi dio političke odgovornosti. 

  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм