Предсједник Народне скупштине

Стевандић: Страни ђаво не мирује, договор из Лакташа покушава се растурити

  • Извор: СРНА
  • 21.01.2024. 15:12

Предсједник Народне скупштине Републике Српске Ненад Стевандић упозорио је да се договор странака у власти на нивоу БиХ из Лакташа покушава растурити и БиХ увести у неред и сукобе.

"Прошла су три дана од договора са (предсједником ХДЗ-а БиХ Драганом) Човићем и `тројком`. Био сам скептик, али су на састанку сви били конструктивни и одговорни, свјесни значаја унутрашњег договора и стабилности. Али ђаво (углавном страни ђаво) не мирује", написао је Стевандић на друштвеној мрежи "Икс".

Лидери политичких странака које учествују у власти на нивоу БиХ на састанку у Лакташима 18. јануара постигли су значајан напредак о питању Изборног закона БиХ који ће се финализирати током фебруара, а постигнут је и важан искорак о кључним питањима везаним за европски пут БиХ, саопштено је из СНСД-а након састанка.

Предсједник СНСД-а Милорад Додик изјавио је да је састанак представника власти на нивоу БиХ у Лакташима био коректан, један од продуктивнијих и да је сад најважније да се оно што је договорено о Изборном закону и имплементира.


Додик: Подржавам уређивачку политику АТВ-а и позивам и друге медије да раскринкају британску улогу овдје

Додик: Подржавам уређивачку политику АТВ-а и позивам и друге медије да раскринкају британску улогу овдје


Пратите нас и путем Вибера

  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм