Procijenjena vrijednost 12,3 miliona KM

Stiglo šest ponuda za izgradnju graničnog preleza Bratunac-Ljubovija

  • 28.03.2019. 09:47

U Upravu za indirektno oporezivanje /UIO/ BiH stiglo je šest ponuda za izgradnju graničnog prelaza Bratunac-Ljubovija, čija je procijenjena vrijednost 12,3 miliona KM bez PDV-a.

Tender za izgradnju graničnog prelaza raspisan je u januaru, a nadležna komisija počela je da analizira dostavljene ponude, piše "Glas Srpske". 

"Ne možemo precizirati kada će posao biti završen, jer je riječ o obimnoj dokumentaciji. Kada bude izabran najpovoljniji ponuđač i prođu sve predviđene procedure, biće zaključen ugovor", naveli su u UIO BiH i dodali da u budžetu imaju 14,5 miliona KM za ovaj projekat. 

Izgradnja mosta "Bratoljub", koji povezuje Bratunac i Ljuboviju, trajala je od 2015. do 2017. godine. 

  • 20:45 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:30 Серија: Ко те шиша

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм