Бранимир Којић

Суд БиХ показује брзину и ефикасност када ради по наредби западних амбасада

  • Извор: СРНА
  • 27.10.2023. 17:39

Брзина коју Суд БиХ показује у процесу против предсједика Републике Српске Милорада Додика доказује како може да ради веома брзо и ефикасно ако им то нареде амбасаде западних земаља, оцијенио је предсједник Скупштине Републичке организације породица заробљених и погинулих бораца и несталих цивила Бранимир Kојић.

"Не смијемо окретати главу од зла које се надвило над нашом отаџбином јер је Република Српска извојевана тешком муком, много крви је проливено да би ми данас дозволили да нам странци кроје капу и понашају се као да је ово њихово, а не наше огњиште", истакао је Kојић.

Kојић сматра да је овај процес завршни чин укидања Републике Српске који је у сценарију Амбасаде САД пошто је и птицама на грани јасно да су одлучни у намјери да ово буде унитарна БиХ.

"Америка је навикла да демонстрира силу на Републици Српској показујући мишиће на политичарима које српски народ бира на изборима, нисмо заборавили ни Николу Поплашена, али ни све оне који су санкционисани и који су били на црним листама", рекао је Kојић.

Он је подсјетио да су уложили много средстава за стварање наратива о геноциду, да су вође Срба из ратног периода одвели у Хаг и тамо им пресудили, а ниже официре, локалне функционере и обичне војнике преко Суда БиХ тамниче по затворима.

"Суд БиХ је карцином БиХ који само напада ткиво које се зове Република Српска и српски народ", рекао је Kојић.

Kојић је напоменуо да им исте амбасаде али и СДА нареде да се одуговлаче процеси против оних који су починили најмонструозније злочине над Србима, да их ослобађају, да пуштају да бјеже у Турску.

"Сваки Србин мора да зна да је он можда сљедећи коме ће Агенција за истраге и заштиту БиХ /Сипа/ покуцати на врата и привести га на суђење, јер тако желе западне амбасаде", истакао је Kојић.

Према његовим ријечима, због тога је потребно збијање редова како би сви заједно одбранили Републику Српску, њене институције, имовину, преживјеле борце и све оне који јасно и гласно износе ставове и истину о нашем страдању.

Пред Судом БиХ за 22. новембар заказан ЈЕ главни претрес у предмету против предсједника Републике Српске Милорада Додика и вршиоца дужности директора "Службеног гласника" Милоша Лукића који су оптужени за непоштовање одлука Kриситјана Шмита. 

Пратите нас и путем Вибера

  • 22:00 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)