Члан Главног одбора СНСД-а

Шулић: Бећировић заступа једну политику у БиХ која је мала и није доминантна

  • Извор: АТВ
  • 02.03.2024. 13:01

Члан Главног одбора СНСД-а Денис Шулић рекао је да бошњачки члан Предсједништва БиХ Денис Бећировић заступа само једну политику унутар БиХ, која је мала и није доминантна.

"Бећировић ради све да не дође до унутрашњег консензуса изабраних представника како у ФБиХ тако и у Републици Српској“, рекао је Шулић.

Шулић је додао да је 1. март нелегалан дан за нас у Републции Српској.

"То је почетак ратних дејстава и убијање српског свата у Сарајеву“, навео је он.

Шулић је додао да ће Република Српска истрајати на јасно дефинисаном Дејтонском споразумом, јасно дефинисаним политикама које су наведене у Дејтонском мировном споразуму и јасним надлежностима.

"Бећировић овим својим иступима покушава да добије понеки политички поен да постане предсједник СДП-а и тиме жртвује све могуће договоре које бисмо ми унутар БиХ могли направити. Спремност Републике Српске и испружена рука Милорада Додика и лидера из Републике Српске према федералним политичарима је увијек ту али ако ће се они бавити шпекулацијама ради личних интереса онда ћемо и ми да повучено ту руку“, навео је он.

Пратите нас и путем Вибера

  • 17:50 Емисија: На ивици терена (Р)

    Наши 'златни момци' Андреј Кнежевић и Иван Драгичевић упознаће вас са искуствима играча, њиховим циљевима, жељама, и приближити вам живот великих српских спортиста који су се већ уписали у историју највећих европских клубова.

  • 18:20 Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем

    ‘Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем’ преглед је седмице са пажљиво одабраним актуелним темама, коментарима, саговорницима и занимљивим приступом најважнијим информацијама из земље, региона и свијета.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    Серија: Љубавни залогаји (12+)

  • 20:30 Филм: Влаком према југу (12+)

    '' Филм: Влаком према југу (12+)