"Ер Србија"

Успостављена линија Београд-Мостар након 33 године, у авиону био и Вучић

  • Извор: Агенције
  • 15.04.2024. 17:29

Компанија "Ер Србија" је данас успоставила авио-линију између Београда и Мостара након 33 година, која ће саобраћати три пута седмично, а лет траје око 50 минута.

Заинтересовани путници од Београда до Мостара моћи ће да лете сваког понедјељка, петка и недјеље, саопштила је "Ер Србија".

"Данас успостављена авио-веза између Београда и Мостара резултат је одличне сарадње и снажне подршке коју нам је пружио Аеродром Мостар. Вјерујемо да ће директна авио-линија допринети снажнијем и ефикаснијем умрежавању земаља у региону, као и већим могућностима за путовања ка западној и северној Европи", поручили су из "Ер Србије".

У српској авио-компанији очекују велико интересовање путника, нарочито оних који желе да путују између Мостара и Европе или Сјеверне Америке преко Београда.

У "Ер Србији" истичу да путници из Мостара преко Београда њеним авионима сада могу брзо и удобно да стигну до Париза, Диселдорфа, Цириха, Амстердама, Осла, Барселоне, Копенхагена, Прага, Милана, Рима, Франкфурта, Истанбула и многих других градова.

Увођењем Мостара у мрежу српска национална авио-компанија је проширила број регионалних дестинација, па ће током љетне сезоне "Ер Србија" саобраћати између Београда и 16 градова бивше Југославије.

Првим летом авиона „Ер Србије“ из Београда за Мостар дошао је и предсједник Србије Александар Вучић, који је током лета поздравио путнике.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:15 Ноћни програм

    Ноћни програм