Предсједник Владе Републике Српске

Вишковић позвао Сену Узуновић на кафу: Спаси образ као Мирсад Стрика

  • Извор: АТВ
  • 17.04.2024. 15:51

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић позвао је судију Суда Бих Сену Узуновић на кафу и поручио јој да спаси образ као што је урадио Мирсад Стрика прије ње.

"Кад чујете еминентне правнике и адвокате да овако нешто нигдје нису видјели осим у Суду БиХ, онда Сено имаш лако рјешење. Спаси образ док га још имаш, ако га имаш. Знам да си била припадник војске Федерације и знам да се ниси борила да би имала овакву БиХ гдје треба да ти дође један Нијемац и намеће закон. Знам да се с тим не слажеш, спаси себе и све нас у БиХ ове смијурије. Ја сам видио да Сена има симпатије према нама и да ће нас послушати. Ако треба да негдје скупа пијемо кафу, спреман сам и на то и да јој још појасним неке ствари. Да коначно прекинемо овај циркус", рекао је Вишковић.

Он је поручио и да је поносан на институције Српске и на људе који су данас свједочили као свједоци Тужилаштва. Вишковић истиче да су им одржали курс како треба да се професионално ради у једној институцији, а када би такви људи радили у Суду и Тужилаштву БиХ, онда се не би дешавале овакве лакрдије.

"Сено, у памет се дозови. Буди грађанка и јави се да идемо на кафу и прекини лакрдију. Спаси образ како је урадио Стрика прије тебе", рекао је Вишковић.

Подсјетимо, Мирсад Стрика именован је за судију у процесу који се води против предсједника Републике Српске Милорада Додика и в.д. директора Службеног гласника. Почетком ове године поднио је захтјев за пензионисањем, након чега је Сена Узуновић именована као поступајући судија.

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:10 Емисија: Досије

    ''Емисија која је дуги низ година дио нашег програма, 'Досије', расвијетљава догађаје у које мало ко смије да завири, проговора о актуелним темама о којима се ћути, распакује чињенице случајева злочина, криминала и корупције, на сасвим нови начин, прецизно попут вјештака.

  • 20:45 АТВ интервју

    ''АТВ интервју

  • 21:15 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 22:00 Серија: Авионџије

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:30 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:45 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Прича о озлоглашеном нарко босу, једном од најопаснијих и крволочнијих мафијаша.