Član Predsjedništva SNSD

Vulić: Crnadak ispisuje stranice političkog beščašća

  • Извор: СРНА
  • 12.05.2022. 18:35

Potpredsjednik PDP-a Igor Crnadak ispisuje nove stranice istorije političkog beščašća, izjavila je član Predsjedništva SNSD Sanja Vulić.

Vulićeva je istakla da je Crnadak odavno i beznadežno ogrezao u političko pdaništvo, a to je dokazao i današnjom bjanko podrškom CIK-u, sa ciljem eliminacije političkih protivnika iz izbornog procesa.

"Crnadak, njegovi saveznici u Sarajevu i mentori u Londonu, očigledno dijele

mišljenje da su zabrane, sankcionisanje i ograničavanje prava legitimna sredstva političke borbe", rekla je Vulićeva Srni, komentarišući izjavu Crnatka da CIK treba da sankcioniše svakog ko krši zakon.

Ona je navela da njihova jedina i nesavladiva prepreka za preuzimanje vlasti u Republici Srpskoj jesu njeni građani koji ne žele da o sudbini Srpske odlučuju srpski izdajnici, sarajevski miljenici i londonski mezimci.

"To Crnadak veoma dobro zna, pa zbog toga i priželjkuje radikalne scenarije, u kojima bi zadatak nelegalno izabranog CIK-a bio da nelegalnim zabranama opoziciji u Srpskoj prokrči put ka osvajanju vlasti. A priželjkivati tako nešto mogu samo oni sa izrazito niskim političkim samopoudanjem i potpunim odsustvom političkog karaktera", naglasila je Vulićeva.

Ona je izrazila uvjerenje da su članovi CIK-a, bez obzira što imaju mentore u SDA i opoziciji Republici Srpskoj, svjesni da bilo kakva zabrana kandidovanja, znači ugrožavanje osnovnih prava, a samim tim i odgovarajuću reakciju na to.

Тагови: