Пријетње без основа

Вулић: Исак је претеча непотизма, нек ухапси себе

  • Извор: СРНА
  • 28.12.2023. 14:01

Члан Предсједништва СНСД-а Сања Вулић упитала је ко је Рамо Исак, који нема никакво правно, нити било које друго упориште да уопште говори о предсједнику Републике Српске Милораду Додику, а не да пријети неким хапшењем.

”Исак је само један много искомплексирани набилдани лик офарбане браде и претеча непотизма. То је једино по чему је познат и сад једна таква особа даје себи за право да пријети. Па он није достојан да уопште изговори име предсједника Републике Српске, камоли шта друго", рекла је Вулићева за Срну реагујући на Исакову изјаву да ће, како је рекао "ако прогласи независност у 11.00 часова, у 11.01 бити иза решетака". 

Исак: Додик ће за минут бити ухапшен!

Исак: Додик ће за минут бити ухапшен!

Она је поручила Исаку да је права и правде у овој БиХ, а посебно у ФБиХ он би прво требао да ухапси себе, јер је претеча непотизма. 

"Боље ти је да видиш зашто шуму дајете Британцима, по ком закону и основу поклањате природно добро на штету својих становника? Зашто грађане ФБиХ тјерате у ропство?", упитала је Вулићева. 

Она је поручила Исаку да ће његови комплекси које има од Милорада Додика остати само на нивоу зависти и властите озлојађености. 

"Док ти, Рамо, пријетиш без основа, и лијежеш и будиш се само са једном мисли - 'Кад порастем желим да будем Милорад Додик', Српска се развија, напредује и слави своје рођендане. Знам да ти је то тешко прихватити, али реалност је таква, а ти локални кочијашу и кабадахијо престани да пријетиш, јер покрића немаш", поручила је Вулићева.


Пратите нас и путем Вибера

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (Р) (12+)

    ''''''''''''Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Документарни програм (Р)

    'Документарни програм (Р)

  • 13:15 Аграр (Р)

    ''Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде, теме посвећене домаћим производима, узгоју воћа и поврћа, ратарству и сточарству, као и мноштво злата вриједних савјета, те приче о вриједним пољопривредницима, домаћинима, и плодовима њиховог рада