Шеф Клуба посланика СНСД-а

Вулић: Кајганић је Јуда 21. вијека, само за жаљење

  • Извор: СРНА
  • 12.01.2024. 14:39

Шеф Клуба посланика СНСД-а у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Сања Вулић изјавила је Срни да је главни тужилац Тужилаштва БиХ Миланко Кајганић једнако Вук Бранковић.

"То што мој правни заступник сматра да још није вријеме за кривичну пријаву против Миланка Кајганића никако не значи да ћу ћутати на ову бруку и издају. Вуче Бранковићу, пардон Миланко Кајганићу, по ком закону си формирао предмет Милорад Додик и други?", упитала је Вулићева.

Она је подсјетила Кајганића да од постојања Парламентарне скупштине БиХ ниједан дом није усвојио закон на који се он позива.

"Хајка против Српске у ФБиХ је одраз мржње, али и политике странаца"

"Ти си тај који руши уставни поредак БиХ. Ти си тај кога треба хапсити. Ти оспораваш одлуке Народне скупшине Републике Српске, кукало ти српско племе. Проћи ће и ово и да знаш - побиједићемо. Побиједићемо и тебе, издајниче, и твоје послодавце", нагласила је Вулићева.

Она је истакла да Милорад Додик исписује странице новије историје, те да ће заувијек остати упамћен по борби за српски народ и поштовање Општег оквирног споразума за мир у БиХ.

"А, тебе, 'Вуче' Кајганићу, тебе ће помињати као Јуду, Србина који легитимно изабраног предсједника Републике Српске покушава политички ликвидирати и стрпати у 'Силос'. Ти си Јудо 21. вијека само за жаљење", рекла је Вулићева поводом одлуке Кајганић да одбаци захтјев одбране за изузеће четири тужиоца у процесу против предсједника Републике Српске Милорада Додика.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (Р) (12+)

    ''''''''''''Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Документарни програм (Р)

    'Документарни програм (Р)