ШеФ Клуба посланика СНСД-а

Вулић: Марфи је заљубљеник у бошњачку крволочну политику

  • Извор: СРНА
  • 15.01.2024. 11:12

ШеФ Клуба посланика СНСД-а у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Сања Вулић изјавила је да је трећи дан од скандалозних пријетњи Митхада Ћемана упућених српском народу, а "одлазећи американчић ћути".

"Мајкл Марфи подржава све негативне иницијативе усмјерене ка српском народу. Клање, убијање, понижавање и ропство Срба и Републике Српске је очигледно похвално из визуре заљубљеника у бошњачку крволочну политику и залагања за унитарну БиХ", истакла је Вулићева за Срну.

Она је рекла да се такозвани дипломата Мајкл Марфи опсесивно бави Републиком Српском и српским народом, само с циљем гашења Српске и протјеривањем Срба.

Кошарац: Скандалозне Марфијеве тврдње о нерегуларностима на изборима

Кошарац: Скандалозне Марфијеве тврдње о нерегуларностима на изборима

Вулићева је упитала Марфија има ли бар мало стида и срама?

"Мислиш ли да ћеш побједити? Мржњу је увијек побјеђивала љубав. Узалудан ти труд, појешће те мржња и комплекси ка српском народу, Милораду Додику и Републици Српској", нагласила је Вулићева.

Она је поручила Марфију да српски народ нису пијуни у његовим "прљавим рукама", већ нација са историјом, идентитетом и традицијом, а не америчка промашена творевина с којом би он да се поиграва и кроји њихову судбину.

Ћеман је рекао прије три дана, на предавању које је објављено на "Јутјубу", да ће "сљедећи покољ четника бити гори од свих претходних, за то се спремајте сто посто".

"Хоће ли бити рата - уопште није питање, то уопште није исправно питање. Питање је само кад ће бити рата. Ја вам то гарантујем и Алахом вам се кунем", рекао је Ћеман на предавању у организацији Омладинског удружења "Темпо" из Вогошће, чији се лого налази иза Ћемана.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (Р) (12+)

    ''''''''''''Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.