Poslanik SNSD-a u PD OS BiH

Vulić o prijetnjama Medićevoj: Politika svjetske "demokratije" - Srbe pobiti, ućutkati

  • Извор: СРНА
  • 22.03.2022. 09:57

Poslanik SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Sanja Vulić izjavila je Srni da predstavnici međunarodne zajednice, šef Misije OEBS-a i ostali zaštitnici ljudskih prava ne osuđuju prijetnje smrću Srbima u BiH.

"Sada se ne oglašavaju, a ne tako davno zbog podobne Srpkinje iz CIK-a stavljali su na stub srama čovjeka koji obavlja najvišu funkciju u BiH. Danas, kada se poziva na linč i ubistvo Pejke Medić - tišina! Javnost u Republici Srpskoj se pita zašto i da li podržavaju poziv na odstrel nepodobnih Srba?", rekla je Vulićeva.

Ona je upitala zvaničnike međunarodne zajednice da li su im predstavnici političkog Sarajeva rekli da tako treba?!

"Ovo je još jedan u nizu dokaza koliko je stav predstavnika međunarodne zajednice neiskren i neprijateljski prema Srbima. Ćutali ste kada Kristijan Šmit poziva na atentat Milorada Dodika, kada kaže 'moramo raditi na tome da se budućnost u BiH odvija bez Dodika', čime taj turista otvoreno i direktno utiče na slobodnu izbornu volju građana, a ćutite i danas kada Bošnjaci prijete Srpkinji", istakla je Vulićeva.

Ona je upitala da li je to trend 21. vijeka.

"Da li je to politika navodne demokratske Evrope i svijeta onako kako je vi vidite svojim očima da Srbe u BiH ućutkate, pobijete i ono malo podobnih što ostane asimilirati", naglasila je Vulićeva.


  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм