Šef Kluba poslanika SNSD-a u PD PS BiH

Vulić: Pojam lidera misaona imenica za Bećirovića

  • Извор: СРНА
  • 11.05.2023. 14:59

Šef Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Sanja Vulić izjavila je Srni da je pojam lidera misaona imenica za Denisa Bećirovića.

- Da ima bar malo časti i samosvijesti, te da zna šta znači biti lider jednog naroda u pravom smislu te riječi, Denis Bećirović nikada ne bi ni spomenuo ime Milorada Dodika, kojem 20 godina građani daju bezrezervnu podršku i koji je istinski lider srpskog naroda - istakla je Vulićeva.

Reagujući na izjavu Bećirovića da predsjednik Republike Srpske mora, kako je rekao, biti zaustavljen u antidejtonskoj i antiustavnoj politici i da se on transformisao iz političke u bjezbjednosnu prijetnju, Vulićeva je u izjavi za Srnu ocijenila da je Denis Bećirović jedini političar koji je dežurno smetalo na političkoj sceni u BiH i čovjek koji bi se i u đavola transformisao da dođe do svog cilja.

Ona je navela da je najtužnije to što o navodnom antidejtonskom djelovanju predsjednika Republike Srpske govori Denis Bećirović koji diplomatama broji krvna zrnca i ne želi da sarađuje sa srpskim ambasadorima.

Vulićeva je naglasila da Denis Bećirović u svojim, sad već poznatim, dugim i dosadnim izjavama, nastoji da privuče pažnju pričom o "zaustavljanju" izabranog predsjednika Republike Srpske, s obzirom da ne može svojim radom i rezultatima.

- Bećiroviću poručujem: BiH će biti dejtonska ili nikakva. Muslimanska sigurno neće! Saradnja sa NATO alijansom nije sporna, ali članstvo ne može nikada biti prihvatljivo. Od NATO dušebrižnika dobili smo konzerve ikara i osiromašeni uranijum, a ako Denis Bećirević čezne za istim, predložićemo ga za počasnog člana Alijanse - naglasila je Vulićeva.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:45 Серија: Авионџије (12+)

    Серија: Авионџије (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Ел Чапо (16+)

    Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок