Predsjedavajući Kluba poslanika SNSD-a u PD parlamenta BiH

Vulić: SDA i Turkovićeva ne mogu da prebole činjenicu da nisu dio vlasti

  • Извор: СРНА
  • 03.01.2023. 11:54

Predsjedavajući Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu parlamenta BiH Sanja Vulić istakla je da je Bisera Turković prekršila sve što se moglo prekršiti, sve zakone i propise, a danas pokušava i da prebrojava krvna zrnca i stavi pod znak pitanja nacionalnu pripadnost na primjer Elmedina Konakovića.

"Cilj SDA je vratiti se u vlast. To je njihova najveća boljka, pa na sve načine pokušavaju poljuljati stabilnost 'Osmorke'", istakla je Vulićeva.

Reagujući na izjavu Turkovićeve da će, ukoliko Denis Šulić kao Bošnjak iz Republike Srpske /SNSD/ bude imenovan za ministra za ljudska prava i izbjeglice u Savjetu ministara to značiti prepuštanje potpune kontrole nad ovim tijelom proruskim političkim snagama, Vulićeva je rekla za Srnu da je upravo komentarisanje Denisa Šulića i dijeljenje lekcija potez očajnika.

"Bisera Turović je politički isfrustrirana žena koja nema više mogućnost da se lažno predstavlja širom svijeta i širi mržnju među narodima. Dosta je ona, i previše, živjela na visokoj nozi na grbači ovog naroda. SNSD, HDZ i 'Osmorka' idu u realizaciju dogovora koji se ogleda u brzom i efikasnom formiranju vlasti na nivou BiH i realizaciji dogovora na dobrobit svih naroda i za njihovu bolju budućnost", poručila je Vulićeva.

Тагови:
  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм