Шеф Клуба посланика СНСД-а у ПД ПС БиХ

Вулић: Став Српске биће поштован - сарадња са НАТО да, чланство не

  • Извор: СРНА
  • 10.04.2024. 12:43

Док је дејтонске БиХ и док постоји српски народ, постојаће и поштоваће се став Републике Српске и српског народа, па тако и када је ријеч о НАТО савезу, а то значи сарадња да, чланство не, рекла је Срни шеф Клуба посланика СНСД-а у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Сања Вулић.

Вулићева је подсјетила да је НАТО алијанса уназадила и осакатила многобројне генерације - затровали су воду, земљу, ваздух до те мјере да се и бебе рађају са карциномима.

- Да им дјеца ништа не представљају доказали су кроз своје операције током бомбардовања.

Хелез и њему слични нека Алијансу воде својој кући, на своју парцелу и окућницу, а Република Српска има свој добро познати став који је потврђен и у Програму реформи - нагласила је Вулићева.

Коментаришући изјаву министра одбране у Савјету министара Зукана Хелеза да вјерује да би, како је рекао, "нелегални предсједник Републике Српске Милорад Додик и његов потрчко министар безбједности у Савјету министара Ненад Нешић да БиХ приближе руским агресорским вриједностима", те да ће БиХ упркос опструкцији политичара из Републике Српске бити пуноправни члан НАТО савеза, Вулићева је рекла да једино што је лажно и ратнохушкачки су управо изјаве Зукана Хелеза.

- Јасно је да би он и њему слични најсрећнији били да не постоји предсједник Републике Српске Милорад Додик, као ни српски народ, али док је свијета и вијека биће и нас Срба. Министар Ненад Нешић је много пута разоткрио Хелезове лажне тврдње, пријетње и звецкања оружјем, па не чуди зашто има пик баш на њих - истакла је Вулићева.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм