"Човјек без карактера"

Вулић: Туриста Шмит нема никаква овлашћења, ушао у авион са делегацијом БиХ - нико га није ни примјетио

  • Извор: АТВ
  • 19.12.2023. 17:31

Све док туриста у БиХ има савезнике у ЦИК-у и Службеном гласнику БиХ и правосуђу може да и уринира по грађанима БиХ, каже за АТВ шеф Клуба посланика СНСД-а у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Сања Вулић.

"Тај, политички кретен нема никаква овлашћења. Ушао је прије пар дана у авион са делегацијом БиХ у Бечу, нико га примјетио није. На аеродрому у Бечу, он је само један од милион путника, схватили смо да се ради о њему када смо слетјели у Сарајево јер се сва гранична полиција сјатила око туристе. БиХ је протекторат, земља безнађа, а Шмиту ће се о главу обити угњетавање српског народа али и осталих народа у БиХ", каже Сања Вулић и додаје:

"Политички исфрустриран, туриста, човјек без карактера...да, од њега је очекивати да, само уколико буде могао, Србе у казамате смјести, наређује мучење и ликвидацију, као и сви нацисти. Што болније за Србе, то им је фетиш већи. Правда је спора али итекако  достижна. Рушити дејтонску БиХ, угњетавати Србе и добру се надати може само политички фригидан лик, што Шмит свакако јесте. Ни стида, ни срама, а насљедници нациста се без образа и емпатије рађају".

Пратите нас и путем Вибера

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (Р) (12+)

    ''''''''''''Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Документарни програм (Р)

    'Документарни програм (Р)

  • 13:15 Аграр (Р)

    ''Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде, теме посвећене домаћим производима, узгоју воћа и поврћа, ратарству и сточарству, као и мноштво злата вриједних савјета, те приче о вриједним пољопривредницима, домаћинима, и плодовима њиховог рада