Шеф Клуба посланика СНСД-а у ПД ПС БиХ

Вулићева прихватила полицијску заштиту

  • 12.02.2024. 16:16

Шеф Клуба посланика СНСД-а у Представничком дому Парламентране скупштине БиХ Сања Вулић изјавила је да је прихватила процјене надлежних тијела за додјелу пратње.

"Не плашим се ни пријетњи, ни могуће одмазде. Псовала јесам, али не на прес конферецији, нити у званичном обраћању, нити је то била изјава, већ људска реакција. То што поједини медији себе сматрају господарима живота и смрти, па неовлашћено снимају и дистрибуирају материјале о томе ће се изјашњавати њихови пријатељи из Тужилаштва поготово пласирајући не/медијски моменат и садржај јавно доступним", истакла је Вулићева.

Она је на "Инстаграму" написала да има право коментарише са окупљенима.

"На српско стратиште, на мјесто најмонструознијег мучења српског народа, на мјесту гдје су силовали и жене и мушкарце довели су нас поново - да суде Србима. Жена која је ослободила Бошњаке који су над српским становништвом чинили злочин сада суди предсједнику Републике Српске. Причамо о томе, говоримо о неправди, а ко нас слуша!?", нагласила је Вулићева.

Она је рекла да јесте псовала и да и сада псује демократију у којој жена која доказано мрзи Србе "скида главу" легитимно изабраном предсједнику.

Подсјећамо, након посљедњег рочишта на суђењу предсједнику Српске Милораду Додику у Суду БиХ, Вулићевој су са више налога на друштвеним мрежама упућене пријетње по живот.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: