Za peticiju za hapšenje Dodika "aplauz", za Bakira "batine"

  • Извор: АТВ
  • 02.08.2021. 16:09

Onlajn peticiju za hapšenje srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika koju je potpisalo više hiljada ljudi, prošla je neopaženo u institucijama koje bi o takvim događajima trebalo da vode računa i dobila "aplauz" iz FBiH, ali peticija za hapšenje lidera SDA-a Bakira Izetbegovića prođe sa batinama, tako da reakcija institucija nije potrebna.

Tema koja se provlačina danima u medijima je onlajn peticija za hapšenje Milorada Dodika koju je kreirao Amir Hadžić "influenser" koji je ranije bio kažnjavan zbog vrijeđanja i provociranja na nacionalnoj osnovi.

Malo je država u kojima je "normalno" i medijski do te mjere propraćeno kreiranje peticije za hapšenje državnika i predstavnika jednog naroda, a da nijedna institucija ne reaguje na to.

Ipak, ako Srbi i srpski predstavnici nemaju institucionalnu zaštitu, za istu stvar Bošnjaci i simpatizeri SDA ne moraju da brinu ili barem da čekaju.

Naime, nakon što je pomenuti influenser ponesen publicitetom odlučio da kreira peticiju za hapšenje Bakira Izetbegovića, stvari su krenule u pogrešnom pravcu.

Prema tvrdnjama supruge Amira Hadžića, Hani Hadžić, na njihovim vratima u kasnim noćim satima pojavili su se aktivisti i članovi SDA koji su počeli da prijete i pozivaju Hadžića da izađe napolje.

Prilikom posjete, četvorica mladića za koje će se ispostaviti da su članovi SDA oštetili su automobil Hadžića koji je bio parkiran u dvorištu.

Prema tvrdnjama porodice Hadžić intervenisala je i policija. Influenser je nakon prijetnji koje je dobio povukao peticiju za hapšenje Izetbegovića.

Podsjetimo, ATV je pisala o incidentu u kojem je Hadžić vrijeđao policajce Republike Srpske, nakon čega je stigla i reakcija i kazna za Hadžića.


  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.