Шеф Клуба посланика СНСД-а

Жунић: Додик им је крив што су нејаки

  • Извор: СРНА
  • 31.10.2023. 16:38

Шеф Клуба посланика СНСД-а у Народној скупштини Републике Српске Игор Жунић рекао је да изјавама попут ове посланика Наше странке у Парламентарној скупштини БиХ Предрага Којовића да им "понашање Милорада Додика поништава или отежава сваки корак који се покушава направити у БиХ" невјешто оправдавају своју немоћ.

"Овакве изјаве су невјероватне и нису вриједне коментара. Крив им је Додик што су нејаки", истакао је Жунић.

Он је рекао за Срну да је најжалосније што овакве тврдње долазе од оних који на састанцима странака које чине Савјет министара и парламентарну већину на заједничком нивоу, кажу да, без обзира шта договоре, не могу контролисати ситуацију у својим посланичким клубовима, нити гарантовати да ће договорено бити спроведено.

"Тако да је сваки коментар сасвим излишан. Да није жалосно било би заиста смијешно", оцијенио је Жунић.

Пратите нас и путем Вибера

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 Наша Српска (Р)

    ''Сваког понедјељка у 18 часова и 20 минута у емисији 'Наша Српска' погледајте актуелне теме из привреде, туризма, здравља, културе и спорта из свих крајева наше земље.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)