Теслић

Асфалт, киша па проблеми - улица под водом!

  • Извор: АТВ
  • 08.03.2024. 19:53

Ријешили смо се прашине и макадама у центру града, а онда нас је дочекала киша, па улица под водом. И све то само пар дана послије њеног уређења.

Тако причају станари новоизграђене улице у Теслићу од градског моста према зеленој пијаци. Апелују да се проблем што прије ријеши. 

"Чекали смо на ову улицу од када ја овдје станујем, пуних 11 година, живјели у прашини и прљавштини. Чекали смо да се направи и асфалтира ова овдје улица. Кад смо то дочекали имамо шта и да видимо. Добили смо блато, још већу прљавштину, мањак паркинга и воду која нам спречава прилаз згради", прича Давид Купрешак, станар.

Крајње је вријеме да се уозбиљите и коначно поведете рачуна о квалитету радова. Порука је то теслићке опозиције локалној власти. 

"Прије само 15 дана Општинска управа Теслић је објавила фотографије на својој страници како је урадила нову дионицу пута у самом центру града која је становнике Теслића коштала 327.000 КМ. Данас на лицу мјеста можемо да видимо како изгледа та дионица пута послије прве кише", каже Предраг Девић, одборник СНСД-а у скупштини општине Теслић.

Да је пропуста у изградњи било, кажу и у Општинској управи. Лоптицу пребацују на извођача радова. 

"Код једног од одвода установљено је да није адекватно изведен, због чега приликом падавина долази до задржавања оборинских вода. Општинска управа Теслић је у гарантном року извршила рекламацију код извођача радова, који се обавезао да ће наведени одвод санирати у најкраћем року", кажу из општинске управе Теслић.

Станари се, између осталог, жале да сада, због масовне изградње стамбено-пословних зграда у овом дијелу, имају и озбиљних проблема са мањком паркинг мјеста. Из Општинске управе одговарају да су уз постојећа, изграђена 23 нова паркинг мјеста, а биће их кажу и још. 

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.