Прва седмица октобра

АТОС БАНK у седмици дјетета обрадовала дјецу из вртића “Пчелица Маја” из Новог Града

  • Извор: АТВ
  • 09.10.2023. 09:19

Прва седмица у мјесецу октобру се традиционално у свијету обиљежава као седмица дјетета, чиме се посебна пажња посвећује дјеци и њиховим правима. Управо у овој важној седмици, седмици наших најмлађих АТОС БАНK а.д. Бања Лука донирала је финансијска средства за опремање дворишта вртића “Пчелица Маја” у Новом Граду.

Двориште овог вртића опремљено је модернисм реквизитима, а све то на радост многобројне дјеце који бораве у овом вртићу. 

“АТОС БАНK а.д. Бања Лука се одазвала овој акцији и донирала средства како би двориште овог вртића засијало у новом руху, те како би на овај начин измамили осмијехе малишанима који бораве у овом вртићу. Свјесни смо да је локалним заједницама у којим послујемо потребна наша подршка, те се трудимо из године у годину да својим друштвено одговорним пројектима покажемо да подршком правим вриједностима стварамо боље окружење за све нас. Изузетно нам је задовољство што смо овај пут нашим најмлађим суграђанима обезбиједили лијеп простор за игру, а који ће им сигурно измамити осмијех на лица”, изјавио је овим поводом Предраг Турудија, руководилац Филијале Приједор АТОС БАНK а.д. Бања Лука. 

Из Јавне установе “Пчелица Маја” Нови Град  на донацији за помоћ које је опремљено двориште овог вртића.

“Желимо прије свега да изразимо велику захвалност АТОС банци на овој значајној донацији за нашу установу. На овај начин ће наша дјечица моћи да уживају у модерно опремљеном дворишту, те смо уз помоћ ове донације обезбиједили дјеци боље услове, како би своје вријеме проводили на што квалитетнији и разноврснији начин, развијајући тако не само своје физичке способности него и машту и креативност”, изјавила је овим поводом Радмила Јапунџа, директорица Јавне установе “Пчелица Маја” Нови Град.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: