Rekordna posjećenost

ATV portal izbor sve većeg broja čitalaca

  • 02.02.2019. 19:49

ATV portal posljednjih mjeseci je izbor sve većeg broja čitalaca. Broj dnevnih posjeta povećan je za čak 60 odsto, dok je za proteklih pola godine zabilježeno gotovo 11 miliona klikova. Najveći broj posjetilaca sadržaj ATV portala prati preko mobilnih telefona, čak 70 odsto ukupne posjete.

 “Po čemu je ATV portal specifičan i po čemu je u prednosti na ostale portale je to što imamo posljednjih mjeseci direktne prenose aktuelnih dešavanja, kako u Banjaluci, tako i u Republici Srpskoj, pa naši čitaoci mogu u realnom vremenu da prate ono što je bitno. Interesantno je, takođe, da je publika ATV portala, da su to mlađi ljudi, znači da mi nismo samo dnevno-politički portal, odnosno, da ne donosimo samo te dnevno-političke vijesti, nego da imamo informacije koje će privući i mlađe čitaoce,” rekla je Ines Đanković, koordinator ATV portala.

Prepoznata je i vrijednost autorskih vijesti, koje bilježe veliki broj posjeta. Cilj je donijeti tačne, provjerene informacije koje stižu kako iz Republike Srpske, tako i sa različitih terena, pa gdje god se nađe novinar ATV-a, informacije šalje i portalu.

“Tako da smo aktivni na Fejsbuku, Tviteru, na Instagramu, a i naš you tube kanal godinama već donosi sve televizijske sadržaje koji su prikazani kako tamo, tako i na našem portalu. Nadamo se da će naši čitaoci prepoznati ATV portal kao broj 1 kada je riječ o njihovoj informisanosti,” kaže Đankovićeva.

Pored čitalaca iz Republike Srpske, koji su najbrojniji, ne zaostaju i oni iz regiona i inostranstva. Naš portal posjećuju brojni stalni čitaoci iz Srbije, Hrvatske, Austrije, Francuske, Njemačke, Sjedinjenih Američkih Država,...
 

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.