Lutrija Republike Srpske

Automobil "pežo 208" usrećio dobitnika iz Gradiške

  • 25.03.2022. 16:22

Četvrti automobil „pežo 208“, koji je osvojen na instant srećki „Sedmica“ dobio je novog vlasnika, Borka Кresojevića iz Gradiške.

Danas je u prostorijama „Verano Motorsa“ preuzeo ključeve automobila, koje mu je uručila Jasna Marjanović, rukovodilac odjeljenja za marketing u Lutriji Republike Srpske. 

Kresojević je kupio dvije instant srećke od kojih mu je jedna donijela vrijedni dobitak. 

„Bio sam u šoku i nisam vjerovao da sam dobio automobil, sve do momenta dok nisam u Lutriji Republike Srpske potvrdio dobitak“, rekao je dobitnik, koji nije mogao da sakrije oduševljenje. 

Poručio je svima da igraju, jer jedino na taj način mogu da osvoje neki od vrijednih dobitaka.

„Još tri automobila čekaju da dobiju svoje nove vlasnike, dva automobila „pežo 208“, kao i jedan  „VW T- Cross“, koji je ujedno i glavna premija na instant srećki „Sedmica“, rekla je Marjanovićeva. Dodala je da fond za Loto sedmicu trenutno iznosi oko 2.200.000 КM, za opcionu igru Loto plus oko 4.300.000 КM, a za Bingo 34 premiju oko 450.000 КM.


  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

  • 19:49 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:50 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.

  • 19:52 Без коментара

    Кратка, динамична и занимљива емисија која окупља и износи видео снимке необичних и несвакидашњих призора и догађаја из цијелог свијета.