Честитао празник

Бањац: Божић нас подсјећа на снагу вјере која надилази све границе

  • 06.01.2024. 17:13

Предсједник Народне партије Српске /НПС/ Дарко Бањац упутио је Његовој Светости патријарху српском господину Порфирију, монаштву, свештенству Српске православне цркве и вјерницима честитке поводом најрадоснијег српског празника Божића, уз традиционални поздрав Мир Божији, Христос се роди!

У честитки се наводи да нас Божић подсјећа на снагу вјере, која надилази све границе, али и важност очувања нашег идентитета у турбулентним временима.

"Нека Божић донесе мир у Ваше срце и у срца свих који слиједе Вашу мудрост и вођство. Нека љубав коју носи ово свето вријеме испуни сваки дио наше земље, пружајући нам снагу да заједно градимо бољу будућност", наведено је у честитки коју је Бањац упутио патријарху српском Порфирију, свештенству и вјерницима.

Бањац је у честитки захвалио Његовој Светости патријарху српском Порфирију на посвећености очувању наше традиције и вјере у овим изазовним временима. 

"Ваша вјера и упорност пружају свјетлост и наду, чувајући нас на путу истине и заједништва", навео је Бањац.

У честитки поводом најрадоснијег хришћанског празника Бањац је зажелио да благослови Божића испуне домове топлином, а свјетло те вјере освијетли пут ка бољој будућности.

"С поштовањем и жељом за напретком и миром, сретан Вам Божић. Христос се роди!", стоји у честитки коју је Бањац упутио патријарху српском Порфирију, свештенству и православним вјерницима.


Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм