Organizovana i masovna potraga

Bez traga o nestalom Mići Kneževiću već 26 dana

  • 01.08.2019. 11:56

Potraga za nestalim Mićom Kneževićem /77/ iz Drvara koji je nestao iz livanjske bolnice traje već 26 dana bez rezultata, rekla je Srni kćerka nestalog Ana Knežević.

Ona je dodala da će na inicijativu porodice u nedjelju, 4. avgusta, u Livnu biti organizovana masovna potraga uz pomoć policije i Gorske službe spasavanja /GSS/ BiH. 

"U 9.00 časova planirana je masovna potraga za mojim ocem o kome nema nikakvih informacija 26 dana. Osim policije i ljudstva, u potragu će biti uključena i GSS BiH. Vjerujem da je moj otac živ", rekla je Kneževićeva. 

Kneževićeva je apelovana da se građani Livna, Drvara, Glamoča i Bosanskog Grahova pridruže potrazi za njenim ocem i da pregledaju okućnice i pomoćne objekte. 

Ona je dodala da smatra da se u prva tri dana potrage nije mnogo uradilo zbog, kako kaže, pravila koje nalaže policija. 

"Pravila nalažu da se u potragu za nestalim kreće nakon 48 časova. Istina je da je policija krenula u potragu za mojim ocem nakon 24 časa, ali, eto, to je bilo već kasno jer je tata već nestao sa vidika kamera", dodala je Kneževićeva. 

Portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Livanjskog kantona Ivica Vrdoljak rekao je Srni da je i juče pretraživan dio gdje je nestali Knežević posljednji put viđen na kamerama, ali da, nažalost, nema rezultata. 

On je dodao da porodica ima maksimalnu podršku od MUP-a Livanjskog kantona. 

Mićo Knežević nestao je iz livanjske bolnice u petak, 5. jula. On je tada na sebi imao svijetlozelenu košulju i tamnosive pantole.

Тагови: