Ljubitelji oldtajmera u Prijedoru

Bube prepravile kamp na obali Sane

  • 07.07.2018. 16:57

U Rasavacima kod Prijedora, u kampu koji se nalazi na samoj obali rijeke Sane, organizovana je prva „Bubijada“ koja je po riječima domaćina Slaviše Hrvaćanina okupila brojne ljubitelje čuvenog automobila iz nekoliko država.

"Osim iz BiH, ovdje su ljubitelji buba iz Hrvatske, Slovenije, Srbije, Makedonije, Crne Gore... Tu smo da se družimo, da idemo u ribolov i da pričamo o našim „ljubimcima“. Ovo je prilika da razmijenimo iskustva, ali i po neki dio za automobil," kaže Hrvaćanin koji u vlasništvu ima „bubu“ staru 47 godina.

U Rasavce je na druženje iz Kočeva u Makedoniji stigao i Vlatko Jovanovski. Volkswagenovim kombijem prešao je bez i jednog kvara 1030 kilometara.

"Sa mnom je stigao i moj šestogodišnji sin. Zajedno smo obišli cijeli Balkan," kaže Jovanovski, po zanimanju inače automehaničar.

Na prijedorsku „Bubijadu“iz Šapca je stigao organizator one poznate šabačke, Bogdan Mijailović, koji očekuje da će se uskoro vidjeti u Šapcu. Zajedno na novoj „Bubijadi“. Do tad poručuju „da su ljubitelji Volkswagena posebni ljudi“, koji, bar tako tvrde, u sebi nemaju ni malo ljubomore i zavisti. „Bubijada „ u Prijedoru završava se sutra.
 

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:00 Серија: Авионџије (12+)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.