Novo svjedočenje

Čudo u manastiru Tumane: Desanki nestao tumor nakon dvije sedmice

  • Извор: Курир
  • 30.08.2022. 20:51

Manastir Tumane nalazi se 120 kilometara od Beograda i devet od Golupca, u podnožju golubačkih planina, okružen šumom na lijevoj obali Tumanske rijeke.

Kada se spomene ovaj manastir, prva asocijacija jesu čudesna iscjeljenja o kojima mnogi ljudi svjedoče. Kako navodi iguman, za njih je to već postala svakodnevica, jer gotovo da nema dana da se u manastiru ne pojavi neko sa nekim od svjedočenja koja su izuzetno dirljiva.

U iscjeljenja vjeruju mnogi, a na Fejsbuk stranici posvećenoj ovoj svetinji često se objavljuju neki slučajevi.

Sada vam prenosimo ispovijest jedne žene iz Zrenjanina koja je osvanula na Fejsbuk stranici manastira o kojem priča čitav Balkan.

- Desanki Beljin iz Zrenjanina nedavno je na CT pregledu utvrđena dijagnoza karcinoma bešike veličine 3 cm. Hitno je izvršena operacija i uzorak je poslat na patoliški nalaz. Poslije operacije dolazi u manastir Tumane da se pomoli za svoje zdravlje. Kod ćivota Tumanskih Svetitelja osjećala je veliki blagoslov.

- Nakon dvije nedjelje joj dolazi PH nalaz koji je pokazao da nema malignih ćelija. Sada je je potpuno zdrava i bez ikakvih terapija, osim redovnih kontrola. Danas je došla ponovo u Tumane, ovog puta da zablagodari Svetiteljima i posvjedoči o čudu koje joj se desilo - piše u objavi, i navodi se da je ona vezana za 26. avgust i da je vezana za "iscjeljenje karcinoma bešike".


Тагови:
  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм