Trebinje

Ćurić i mladi zasadili drvo čempresa

  • Извор: СРНА
  • 27.08.2022. 17:48

Ćurić Mirko Ćurić i direktor Javne ustanove "Ekologija i bezbjednost" Stevan Bekan zasadili su danas u Gradskom parku sa mladima učesnicima 24. Susreta mladih drvo čempresa.

Ćurić je istakao važnost ove manifestacije koja je okupila 200 mladih iz svih krajeva Srpske, kao i današnje simbolične akcije sadnje drveta.

"Veoma je značajno da održavamo ono što imamo i proširujemo shodno našim mogućnostima", rekao je Ćurić novinarima.

Predsjednik Omladinskog savjeta Republike Srpske Mladen Pjevčević rekao je da su tokom prethodnih susreta posadili 23 stabla u trebinjskom parku, te da je danas zasađeno 24. stablo, koje simbolično predstavlja ovogodišnje 24. "Susrete mladih".

"Poruka koju smo željeli da pošaljemo ovom akcijom jeste da mladi vode računa o svojoj okolini, lokalnim zajednicama i svojoj Republici Srpskoj", dodao je Pjevčević.

Lazarela Sladojević iz Gradiške rekla je da je ovo njeno drugo učešće na "Susretima mladih", da su utisci uz Trebinja odlični, budući da su osim zabave i upoznavanja mladih iz Srpske imali priliku da učestvuju i u edukativnom programu. 

Тагови:
  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм