Прогноза

Данас сунчано, навече стиже промјена времена

  • Извор: Агенције
  • 23.03.2024. 08:15

У Републици Српској и Федерацији БиХ (ФБиХ) данас ће у првом дијелу дана бити претежно сунчано и врло топло вријеме, док се током послијеподнева очекује промјена и постепено наоблачење са запада, уз јачање јужног вјетра.

Увече ће бити вјетровито уз умјерен до јак југо и облачно вријеме, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

У ноћи ка недјељи на сјеверу и западу почеће киша уз нагли пад температуре ваздуха, а вјетар ће слабити, те ће се до наредног јутра киша проширити ка истоку, а у брдско-планинским предјелима на западу прећи у снијег.


Лица терориста - Појавила се фотографија осумњичених за масакр у Москви?

Лица терориста - Појавила се фотографија осумњичених за масакр у Москви?

Вјетар ће у првом дијелу дана бити слаб, послије подне и увече умјерен до јак, јужних смјерова.

Максимална температура ваздуха биће од 17 до 24, у вишим предјелима од 11 степени Целзијусових.

У већини крајева јутрос је претежно ведро вријеме, подаци су Федералног хидрометеоролошког завода.


Расте број мртвих у Москви, међу жртвама и троје дјеце

Расте број мртвих у Москви, међу жртвама и троје дјеце

Температура ваздуха измјерена у 7.00 часова: Соколац и Калиновик минус два, Гацко и Бјелашница минус један, Вишеград два, Зеница три, Сарајево, Тузла и Мркоњић Град четири, Бањалука пет, Добој и Приједор шест, Бијељина и Требиње седам, Мостар и Мраковица осам, Неум 11 степени Целзијусових.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм