Temperatura do 11 stepeni

Danas umjereno oblačno, u Han Pijesku izmjereno pola metra snijega

  • Извор: СРНА
  • 03.02.2022. 07:36

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas će prije podne biti pretežno oblačno i hladno, u centralnim i istočnim predjelima moguće je provijavanje slabog snijega, a tokom dana očekuje se smanjenje oblačnosti, na sjeveru i jugu uz sunčane periode.

U noći na petak ponovo se očekuje povećanje oblačnosti sa zapada, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Vjetar će biti slab do umjeren, sjeverozapadnog smjera, na planinama i na jugu pojačan sjeverni.

Najviša temperatura vazduha biće od jedan do sedam, na jugu do 11 stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha izmjerena jutros: Čemerno minus pet, Han Pijesak minus četiri, Novi Grad i Prijedor minus tri, Sokolac i Nevesinje minus dva, Doboj, Mrakovica i Livno minus jedan, Gacko, Drinić, Sarajevo, Bugojno i Zenica nula, Mrkonjić Grad, Ribnik, Srebrenica, Šipovo i Tuzla jedan, Banjaluka, Bileća, Bihać, Srbac i Foča dva, Bijeljina i Višegrad tri, te Mostar četiri stepena Celzijusova.

Na Han Pijesku jutros je izmjereno 50 centimetara snijega, na Čemernu 39, Sokocu 31 i Mrkonjić Gradu 12.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    ''Колико знате о онима који живе под будним оком јавности?Знате ли о чему маштају, шта су све прошли, у чему уживају, шта раде када су потпуно сами? Које тајне су спремни да открију? Колико су спремни да се оголе?

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:45 Серија: Ко те шиша (12+)

    Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Ел Чапо (16+)

    *Серија: Ел Чапо (16+)